Dernæst kommer svinemørbrad, som vi som regel ikke er ret kreative med. Som regel bliver det til en fyldt mørbrad i svøb, mørbrad i en rød marinade eller gryderetter
Mørbraderne vendes i mel, salt og peber. 500 gr champions i kvarte500 gr løg i skiver150 gr baconen3 dl madlavningsflødeRigeligt med smør 8-12 mørbradbøffer af svin, godt svin. 8-12 mørbrad
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Rul mørbraden sammen om fyldet. Læg mørbraden øverst. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået
Vi fik en salat med sennepsdressing til, som jeg lavede mens kartoflerne var i ovnen. Det er i al sin enkelhed svinemørbrad i en sauce med creme fraiche og masser af frisk basilikum
Brun mørbraden på allesider i gyldent smør. Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. Læg halvdelen af farsen midt på dejen, herpå mørbraden og dæk med resten af farsen
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Server med salat eller grøntsager. løgpulver (kan undlades)Skær mørbraden i bøffer af ca. Jensen4 personer1 svinemørbrad - pudset1 pakke bacon i skiver2½ dl. 1 svinemørbrad
Med kartofler i persillepesto og hvidkålssalat. Mørbraden fra den gode gris. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Mørbrad med bacon, appelsin og julens varme krydderier. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinere i køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.