Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Tilsæt de bagte aubergine. Dæk risenemed koldt vand, rør rundt og hæld. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem
rødbeder, skrællede og i både. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber. Jeg serverede retten til stegt andebryst ogovnbagte kartofler
Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
V. a. r. i. f. u. l. d. g. n. m. e. t. ø. o. b. s. ,. v. k. h. y. j. p. -. å. æ. G. D. O. ". I. Æ. (. 4. ). 1. c. 2. 3. %. F. 0. 5. H. S. K. T. L. R. 6. 7. 8. P. 9. A. r l
Den originaleopskrift er herfra og mine ændringer er skrevet med rødt i parentes. Server medris. Kom så kyllingen ned i gryden med kødsiden ned til den er brun
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.