Vend jævnligt og steg til de er gennemstegte inden i og sprøde og gyldne på ydersiden. når den førstefødte udbryder “nøj, det smager VIRKELIG godt, det her” til trods for birkepollen-allergi i fuldt udbrud, træthedsniveau på 1 milliard efter en lang uge i børnehaven og at det er sidst på dagen). 25 g smør + til stegningen. 500 g hakket kalv og flæsk. 1 stykke lardo (50 g eller deromkring). 25 g smør + til stegningen. 500 g hakket kalv og flæsk. 1 stykke lardo (50 g eller deromkring)
Jeg vil klart anbefale jer at læse artiklen, men i korte træk zoomer Fitzegerald ind på, at god løbestil og økonomisk løbestil, når alt kommer til alt, handler om én ting
Denne her er den lækreste gulerodskage jeg har fået. Og jeg vil ikke snyde jer for opskriften. ) Og i dag fandt jeg så lige ud af, at der findes flere vers til den, så det glæder je
Server med godt brød eller for eksempel ovnsbakte poteter, som jeg gjorde i dag. Jeg er ikke glad i blåskjellene som ligger i lake, men du finner fryste blåskjell i frysedisken, de var stor og fine -og ikke utvannet
Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeg hader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
- som jeg elsker1. at kunne cykle hjem med åben jakke og med solen i ansigtet5. at få penge tilbage i SKATHvilke 5ting elsker du allermest ved marts måned. 5ting
5. 5. B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 3. '. 8. V. x
Jeg har et kæmpe girlcrush på Sarah Ashcroft, der står bag den helt fantastiske blog thatpommiegirl. Hun poster de lækreste outfits og har tilmed det lækreste ombre hår, jeg længe har set
Så har Filip og jeg brugt søndagen på og bruge vores flotte blommer fra haven , det gav to tærter og 5 li grød muuuums. 125 g smør blødt 65 g sukker 1 1/2 dl mel 11/2 dl havregryn Halver de modne blommer og læg dem i en smurt tærteform , drys godt med rørsukker på og bag dem i ovnen på 175 grader i ca 15 min. Herefter kommes crumblen på , ligges bare i små topper hend over blommerne og bages igen i ca 15 min. 125 g. 65 g. 175 g
I weekenden laver jeg den første simreret, boef bourguignon, det bliver skønt. Så her er et par tips til hvad der gerne skulle være i dit køkken (og køkkenhave) nu
Det skulle min mor have vidst, da min bror og jeg var børn. Det ved jeg godt. Eller som frosting oven på cupcakes (så skal den bare stå lidt på køl inden du sprøjter den på)
Haven har i år bugnet af hindbær og brombær. Det vi ikke har overkommet at spise under vejs, ligger nu løsfrosne i mange poser i fryseren og venter på at blive brugt til dejlige retter
Jeg er næsten sikker på, at du vil blive overrasket over den høje standard og den smagfulde indretning, og det gælder ikke bare værelserne, men også møbleringen i den dejlige have
Grunden til jeg ikke siger at du skal smide det ud er, at dette er en livsstilsændring så selvfølgelig skal du også have lov til det du elsker engang i mellem, men er det svært at få fat på, vil du kunne nå at stoppe op og tænke dig om
Du får ikke en bedre kilde til en ung krop (og her mener jeg ikke bare stram at se på, men stærk og vital indeni – i organer, led, hjerte/kar, hjerne og immunforsvar)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.