Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Ingefær, et stykke på samme størrelse som en valnød med skal på
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges
Hæld persilledressingen over de færdige aspargesruller. Læg en skive serranoskinke på et spækbræt, knæk en asparges og læg de to halvdele og et stykke parmesan oven på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.