Vakuumpak aspargesmed klatter af smør, frisk citrontimian og kamille. Servér de varme aspargesmed klatter af det røgede smør, som ligeså stille smelter ned over
J. e. g. l. s. k. r. o. u. f. é. D. n. m. a. t. v. ,. i. d. å. p. ø. b. æ. c. h. H. j. T. 4. E. 1. /. L. 6. -. 8. (. ). 2. S. y. 0. 5. Æ. R. A. B. N. I. G. w. F
Derudover er den lagt i lag med røget laks, friske danske aspargesog masser af frisk dild. Knæk den dårlige ende af asparges’ne, skyl dem og skær dem i små stykker
Når sovsen har den rette konsistens skrues ned på svag varme og kyllingen skæres i mindre stykker og kommes i sovsen sammen med gulerødder, aspargesog ærter
Hvis aspargesne er lange skæres de i mindre stykker og tilsættes sovsen med kyllingen. Pil kyllingen i mindre stykker og kom det i en skål sammen med gulerødderne
Pensl gulerødderne med olie og drys med timian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Mad fra haven, Opskrifter og tagget gulerødder, Opskrifter
Skræl de hvide aspargesog læg dem i kogende vand. Arrangér aspargesene på en stor tallerken. Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.