I køleskabet kan den holde sig længere udenatblive brugt af og suppleret. Det er vigtigt at huske at kun ¼ af melet må være groft, hvis man gerne vil have lette brød eller boller
Denne gang blev det en inspiration fra Gyldenbergs og den var en succes. Jeg serverede moussen på et stykke agurk sammen med brød med rejer og rullet røget laks med salat
Dejen hældes i en bradepande – vær opmærksom på at kagen ikke bliver særlig høj. Ved den første bid VED du bare atden i hvert tilfælde ikke er en af de sunde kage
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Og derfor tyer jeg da også til denne opskrift når der skal bages lette cookies … Selvom jeg kun har prøvet at variere opskriften én enkelt gang (med kokos) kan den jo simpelthen varieres i det uendelige … kakao, m&m’s, hvid chokolade, eksotiske nødder
Æggene røres i et af gangen. Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Den må ikke blive for høj , så bliverden ikke færdig , kom den i en stort fad. Så skulle den prøves , den berygtede sneakers kage , uha den er altså go , fik opskriften af en go ven
Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
Det er en af min favoritter og jeg håber også atdenbliver en af dine. Navnet yder ikke dennesalat retfærdighed, og forklarer ikke de utrolige nyancer af smage, som venter dig ved den første bid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.