Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. I denne omgang er auberginerne fyldt med hakket oksekød og tomater, og det fungerer enormt godt, da auberginen bliver det cremede indslag
Den her dip er simpelthen fantastisk. Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Lækker edamame dip. Mit første forsøg med edamame bønner blev derfor til denne lækre dip, der kan bruges som dyppelse til grøntsagsstave, eller som smørelse i en sandwich o
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. 1 aubergine. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg. 1 aubergine
Opskrift Aubergine og kikærte-gryde. Skær aubergine kødet i tern. 1,5 aubergine. Prik huller i auberginerne med en gaffel og bag dem ved 200 grader. 1,5 aubergine
Auberginerne kan serveres som en forret eller en frokostret. Skær auberginerne i skiver på langs. Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne
V. i. s. k. a. l. f. t. e. h. v. g. æ. r. ,. m. n. T. o. d. b. D. ø. p. -. c. u. å. y. j. z. H. M. 2. 1. ½. S. &. P. B. R. O. ". K. 0. (. ). /. L. E. I. N. F. x. q. w. 4. 5. G. A. U. C. g l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.