Jeg stemmer for ja, for det er virkelig, hvad jeg har lyst til med denne salat. Den er hermed røget op til toppen af listen over mine favoritsalater/tilbehør
Jeg elsker at fylde auberginer, med alt muligt forskelligt. auberginer og dal. De kan fyldes med stort set det man har lyst til eller det som der nu lige er køleskabet
En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg
Rigeligt med frisk timian. Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
sesamgrillede auberginermed ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Christoffer er i udlandet i forbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.