At man bikser/roder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn – biksemad. Det er en fantastisk måde at få brugt sine kødrester på – kogt som stegt, men kun én af delene, ikke blandet
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Lige til biksemad hakker jeg med en kniv og ikke en minihakker. Kartoffel og rodfrugt rester kan jo blive til den skønneste biksmad Måske rester fra ovnstegte rodfrugter
Biksemaden er en velkendt resteret, og det er værd at huske på den, når man har en rest kød. Både okse, svin og lam passer særdeles godt i retten, men også kylling, kalkun og and kan nemt spises på denne måde
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Nogle dage er det altså bare nemt at lave aftensmad. Der er faktisk rester til en mand mere, men det må blive i morgen og jeg tror det bliver Søren der får lov til at spiser den portion
Det her er en dejlig smagsfuld, farverig og mættende biksemad med kålpølse som virkelig smager fantastisk og med et spejlæg til så bliver det ikke bedre
Og på sådan en dag er biksemad altså bare lykken. Igår var jeg til jobsamtale i Esbjerg, hvilket indebar en lang rejse med bus ogtog derhen og en endnu længere rejse hjem
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Sæt biksemaden i ovnen igen, og lad den stege i ca. Skræl kartoflerne, og skær dem i mundrette tern. Fjern skrællen fra rødløget, og skær det i tynde både
havde lagt mærke til det, så er det ikke alene gluten jeg undgår, men generelt også. biksemad. gengæld er jeg så gået hen og blevet HELT VILD FAN af butternut squash og
Restemad kan være kedeligt og ende i at man smider en masse mad ud. biksemad lidt op. Havde lidt kartofler, squash, champignoner og grillpølser i køleskabet
Salt og peber. På en anden pande steges æggene til spejlæg, som placeres ovenpå biksemaden. Svits derefter løget i lidt olie på en slip-let pande og steg derefter kødet med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.