“Is hele året” af Vibeke Bengtson og Jonas Bohn. Boganmeldelse. Dertil kommer opskrifter på drinks og cocktails baseret på flere af de forskellige is, samt forslag og opskrifter på en masse tilbehør, hvis du har lyst eller tid til at gøre din is endnu mere festlig
I starten af december blev jeg kontaktet af Gads Forlag, om spurt om jeg som madblogger havde lyst til at anmelde en ny kogebog – det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til
I dag har jeg læst den mere grundigt igennem, og her følger min anmeldelse afbogen. Teoriafsnit. I går udkom Jane Faerbers nye bog "Mæt og slank med LCHF", opfølgeren til hendes bestseller "LCHF - Spis dig mæt og glad"
Ærtefalaflerne er en af mine favorit opskrifter fra min kogebog Grønskolling. For en måneds tid siden gav jeg blogger Christine Bonde, lov til at dele opskriften på hendes blog i forbindelse med en boganmeldelse på min bog
Hvis du bare har en food processor eller en kraftig blender samt en god portion tålmodighed (og den er jo gratis, tø hø), så kan det sagtens lade sig gøre
Opskriften er fra ”Fattigrøvens sunde opskrifter” afRolf Lund. Datteren er taget til Sjælland på venindebesøg og det giver mulighed for at kaste sig over madlavning med nogleaf de ingredienser, der ikke står på hendes favoritliste – som f
(. R. o. s. i. n. a. t. e. ,. 2. 0. 1. ). S. c. r. C. D. g. v. f. -. 6. ". '. h. m. d. k. l. æ. J. O. p. å. b. U. j. y. N. L. u. ø. B. E. 9. H. 4. A. V. Z. T. é. ó. P
Den indeholder gode ideér til små hurtige snacks, som kan nydes fra den tidlige morgenkaffe, over bruchetta og muffin om eftermiddagen eller til små lækre chokolader sammen med kaffen efter aftensmaden
Når man bladrer gennem bogen, bliver man mødt af et kort introduktionsafsnitog herefter opskrifter, der er lækkert og overskueligt stillet op med ingredienser på den ene side og det færdige produkt på den næste
Bogen indledes ved at præsentere Mia og hendes veganske baggrund, som følges op af en beskrivelse af basisvarer og køkkenredskaber i hendes veganske køkken
Pizza er jo ikke nødvendigvis den sværeste ret at lave, hvis man ser bort fra dejen, men på trods af dette, så synes jeg, at Laura og Christine har fundet på nogle virkelig gode bud – også typer af fyld, som jeg ikke selv have tænkt på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.