Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Denne er kjempemektig og helt fantastisk god. jeg brukte en hjerte og en rund form. Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes
Den er af samme type som de jordbærtærter, man kan købe hos gode bagere – bare lige en tak bedre. Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver
Vi andre nød den friskeog spicy aftensmad, og nu sidder vi tilbage mætte på den gode måde. Han havde jo fået, at vide at de var meget meget stærke - men at han godt måtte smage
Men den er altså også VIRKELIG god. Jeg elsker den faktisk så meget, at den har været på menuen til både barnedåb, fødselsdage og veninde-hyggeaftener - men også på ganske almindelige hverdagsaftener, hvor det bare skal være let og lækkert
grøn salat og evt et godt brød. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friskekogte pasta i, sammen med tomater i halve
Og tro mig – dip skal du virkelig ikke gå ned på. Friske forårsruller med en (anden) god dip / Kyllinge satay med peanutbutter dip / Asiatisk rejecocktail med avocado, kokos og mango / Thai beef salat
frisk pasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.