Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud mednoget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
Servér bøffen med nybagte burgerboller, skiver af agurker, tomater og frisk salat. Jeg har lavet lidt om på opskriften og suppleret den med en glutenfri variant
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
Feta og flødeskummet røres sammen med en håndmixer til det har en cremet konsistens. Men ramsløgene er altså lige kommet i butikkerne og det er så kort tid de er her, så nu får den fuld skrue
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Blancheringen foregår ved at koge en gryde med vand og hælde over ramsløgene, som hurtigt efter smides i en skål med isvand for at stoppe blancheringen
Pebersaucen fik vi faktisk i sidste uge, men jeg fik hverken taget billede eller skrevet opskriften her på bloggen, så den kommer lige med i denne omgang i stedet for
Burgerboller blev smurt med et pænt lag hjemmelavet pesto og toppet med syltede rødløg. Burger på en helt ny, smagsfyld og ikke mindst, vegetarisk måde
Jeg kan ligeså godt starte med at sige det, som det er – Der er fløde, fløde og lidt mere fløde i. Tag bacon fra panden med lad baconfedtet blive i panden
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.