Rødbedebøffer er ligesom spinatlasagne en populær ret hos vegetarer. Opskriften du finder, når klikker på linket herover eller på billedet herunder, er en ret, der kommer hurtigt på madbordet og gør kål på dine rester i grøntsagsskuffen/-kurven
Traditionelt – altså i Nordafrika – serveres couscous med en kød- eller grøntsagsgryderet hældt ud over det – lidt ligesom vi gør med ris, men jeg har her lavet en slags salat af dem, hvor salatblade udgør tallerkenen
faktisk laver vi oftest pizza, men dagen har været lidt hektisk, så det skulle gå endnu hurtigere. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Jeg begræder, at jeg ikke i farten fandt et bedre kamera frem, der virkelig kunne illustrere farvespektret på tallerkenen, for fantastisk så det ud med den lilla rødkål, broccolien og limeskiverne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.