Se hvordan du laver en sprøjteglasurs rose, via denne kagedekorationsfilm som jeg har lavet for Dr. Her vil der løbende komme tips til hvordan man ved hjælp af en tyl alene kan dekorere cupcakes
De lækreste og mest svampede Nutella Cupcakes. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
I får lige en lækker opskrift på oreo cupcakes, som jeg har bagt i dag. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
3 æg2 ½ dl. hvedemel2 tsk. 20 min. 2 ½ dl. 2 tsk bagepulver. - og hvilken himmelsk nutella frydOg disse basser var med ude på seminiariet idag, for når man skal sidde til kursus indtil kl
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
100 g rørsukker1 tsk vaniliepulver / korn fra en vaniljestang eller 2 tsk lakridpulver5 dl flødeekstra sukker til drysÆggeblommer, sukker og vaniljepulve/lakridspulver piskes godt sammen. 2 tsk l
20cupcakes. 200 g. 2 æg, stuetemp. 125 g. 250 g. 2 tsk pebermynteessens. Nu mangler du kun at fylde dine forme op 2/3 og så skal kagerne bages ved 200 grader i ca. 200 g. 2 æg, stuetemp. 125 g. 250 g. 2 tsk pebermynteessens
I dag blev fredagskagen til appelsin cupcakes med chokolade frosting, og de blev rigtig lækre. Mine børn bad mig lægge opskriften på bloggen , for disse cupcakes skulle laves igen en anden gang
Cupcakes. Peanuts (hakket)KaramelsovsCupcakes. 2 æg100 g. vaniljesukker120 g. mælk25 g. chokolade 55%125 g. Sneakers2 dl. 125 g. fløde12 g. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter. 2 æg. 120 g. 25 g. 125 g. 2 dl fløde. 125 g. 12 g
Opskriften rækker til 8-12 stk. 125 g smør. 1/2 dl sødmælk. 2 æg. 125 g mel. 1/2 tsk salt. 125 g rørsukker. 250 g smør. 250 g flormelis. 2. Bag kagerne ved 200 grader i 15-20 min. 125 g. 1/2 dl sødmælk. 2 æg. 125 g. 1/2 tsk salt. 125 g. 250 g. 250 g
Der var en del som kommenterede, at mine fødselsdagscupcakes så fristende ud. Næste gang vil jeg forsøge en lignende frosting på chokolade-cupcakes, for det tror jeg vil være virkelig lækkert
Jeg har haft ganske få tilbageblik og rigtig mange nye lækre sager, der har fyldt kartoteket godt op, men jeg bliver simpelthen nødt til at have disse Frozen Cupcakes med
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
I dag leveret disse lækre cupcakes til et bryllup i Korsør. Vanilje/marcipan cupcake m/jordbær frosting(Fyld af chokolade mousse i midten)Du skal bruge
De af jer som følger mig på Instagram (@byjennip) har allerede set disse cupcakes. Jeg har et par gange før lavet cupcakes med tofarvet frosting, men tænkte at jeg lige ville prøve at vise/forklare hvordan man gør, til de af jer der ikke ved det
Så kommer den lovede opskrift op Vanilje Cupcake m/Vanilje-Lime Frosting. cupcakes i alm. Lad dine cupcake køle af i bageformen, da de så bedre holder formen
20 muffins. 240 g. 280 g. 2,5 dl. 2 æg. 1/2 tsk. 1/4 - 1/2 tsk. 2. 20 min. Fyld kun 1/2 op, så der er plads til, at de kan hæve. 15-20cupcakes. 250 g. 125 g. 2. 240 g. 280 g. 2,5 dl mælk. 2 æg. 1/2 tsk vanilje ekstrakt. 1/4 - 1/2 tsk vaniljekorn fra urtekram. 250 g. 125 g
Cupcakes. Cupcakes. 2 æg100 g. vaniljesukker120 g. mælk25 g. piskefløde200 g. Bag kagerne ved 180 grader i 12-15 minutter til de er gyldne. 2 æg. 120 g. 25 g. 200 g
Yummi efterårs cupcakes med æble og valnødder toppet med karamel frosting15-18 stk. 110 g smør sturtemperatur225 g sukker2æg275 g hvedemel1. 5 tsk bagepulver1 tsk kanel1/2 tsk ingefær1/2 tsk kardemomme1,2 dl mælk1-2 æbler revet ca. Dejen hældes i muffinsforme og bages ved 160 grader i 20-25 minutter. Der var gang i det lille cupcake bageri i går , der blev bagt 60 kager i alt. 225 g. 2 æg. 275 g. 1/2 tsk ingefær. 1/2 tsk kardemomme. 1,2 dl mælk. 1-2 æbler revet ca
2. 2. 2. 2. 2. 2. U. h. y. g. e. l. i. c. u. p. a. k. s. t. n. d. V. o. f. ø. r. 3. 1. b. v. ,. w. M. m. æ. å. J. D. j. H. ). C. 0. 8. ½. G. -. 5. S. &. T. P. B. K. /. 4. L. F. ". " g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.