"Hemmeligheden" er den lange hævetid. Rør til gæren er opløst. Jeg bager verdens bedste kanelsnegle. Bland smør, brun farin, kanel og muskatnød tilfyldet
Disse bliver tilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Rør dejen på laveste hastighed i to minutter og sæt derefterhastigheden op på maksimum*. Hvor lang tid, kommer an på melet man bruger og på maskinens kræfter
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbendesaftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
De her er også sukkerfri og supernemme og hurtige at lave. Faktisk skal du kun bruge tre ingredienser. De perfekte kokostoppe er sprødeudenpå og seje indeni
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.