Rigtig mange byer har deres eget marked eller kan henvisetil et i nærheden, så uanset hvilken del af Italien du udvælger, vil der som regel være en mulighedindenforrækkevidde
hvidløgspeber eller hvad du nu forbinder med Italien. Det er sæson forspidskållige nu. Men i dag er det den hvidespidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne tilItalien
Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdigtilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør steg som resultat
Skru ned for varmen – bare så bacon og løg bliver holdt varme – og hæld overflødigt fedt fra panden. Pasta carbonara – Italienerne kan bare det dér med pasta
Lam er også påskemad iItalien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Det føltes meget underligt, og nærmest akavet – for det første fordi jeg ikke har stået sådan et sted før og ved hvad “man gør”, for det andet fordi det er uvant og lidtusikkert at begivesig ud i at tale med en bilsælger, for det tredje fordivi begge ved utroliglidt om biler og derfor er nervøse for at træffe dårligebeslutninger og for det fjerde fordi det føles som en meget stor beslutning og beløbets størrelse kræver vigtige overvejelser
Tilberedningsmetoderne og formen på bürek er mange. Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
Den er fyldt med smag, nem at lave og alt for lækker på et stykke ristet rugbrød. Jeg har samtidigt, og selvfølgelig meget vigtigt, også lavet en masse lækker mad og fået mange nye favoritter på listen
Idenditetsforældelse. for h. frukttrær og bærbusker blomstrer. Mine tanker er min styrke. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os irigtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.