Heldigvis er der mange muligheder og denne gang de brugt til en lækker suppe smagt til medblåost. I denne uge har jeg været til Filmtræf i Århus samt besøgt mine forældre et par dage, så det er ikke blevet til meget med madlavning eller indlæg på bloggen de sidste dage
Ristede kastanjer med brombærkompot ogblåostNu er det efterårs ferie lige om lidt. Pil kastanjerne ved bordet og spis dem sammen medostenog brombærkompotten
Og jeg synes jo ikke at det er at lege med maden, bare fordi man skærer figurer i en peberfrugt…. Jeg ved godt, at man ikke må lege med maden … Det har min mor nemlig lært mig
D. a. g. e. n. s. u. d. v. f. p. k. r. m. y. l. …. j. t. i. b. o. æ. ø. å. R. P. K. T. (. 2. 1. ). 6. 0. h. -. ½. /. 5. c. ,. –. C. B. V. H. L. I. S. O. N. A. F
Tomatgalette med timian, ostog pinjekerner / Spinat galette med svampe, feta og laks. Den er fyldt med masser af løg ogporrerog bacon – sidstnævnte ikke meget, men nok til at give en god, røget og salt smag til tærten
S. å. b. l. i. v. e. r. d. t. n. æ. s. k. ,. o. g. a. m. u. p. D. j. h. f. M. y. ". A. ø. -. O. c. (. 4. ). 2. 8. 1. 0. H. F. E. V. 3. P. K. 5. T. é. 6. r l
Pynt med æblerne ogblåost. Spidskål i tynde strimler Blå birkes Hakket bredbladet persille Honey / mustard dressing 1 dl olie 2 spsk limesaft 2 spsk grov sennep 2 spsk blomster honning Salt Peber Vendes på kålen , sammen med hakket persille og de blå birkes. Røde æbler i tynde skiver ( uden kernehus ) 1 dl sukker 1 dl lime saft Lad æblerne ligge og trækker i væden i nogle timer , hvis du har en vacummaskine , kan man vakumere dem med væsken , så bliver de helt glasklare
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Porre Broccoli Rød peber Spinat frisk Skær broccolien i små buketter ogkog dem et par min med salt. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.