Lørdag aften og solen er gået ned over Dragsholmslotog kigger man på slottet udefra ser man den store hvide facade med hyggelig belysning i alle vindueskarmene og olielamperne markere indgangen til slottet
Læs anmeldelsen her på bloggenog sidste del af opholdet på Dragsholm. Godmorgen Dragsholm. Forventninger til morgendagens tur i slotskøkkenet er tårnhøje
Når du er på Dragsholm så skal du nyde Dragsholmog dens smukke omgivelser. Et sted med megen historie som er blevet bevaret og forsøges fortalt gennem rundvisninger men bestemt også igennem den nærmest museumsagtige stil der er med masser af små udstillinger af hvad der har været til stede dengang
Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Forleden dag holdte vi sommerfest på mit studie og havde besluttet os for, at det skulle være et stort sammenskudsgilde med alle mulige sommerherligheder
Bare koge. Krydres godt og smages til. Skær kyllingen ud i mundrette stykker og lad småsimre. Når kyllingen er helt hvid, tilsætter du krydderi og lader halvdelen af vandet fordampe
Laura er ikke den nemmeste baby for tiden, så jeg har ikke haft meget tid til at opdatere bloggen. Dampede grønne asparges med pandestegt laks og sauce hollandaise( er ikke særlig fedtfattig) Laura fik pure af grønne asparges med pandestegt laks og sauce mousseline, nøj hvor hun nød det
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for der kommer lidt af hvert her hen over sommeren
Okay, måske ikke helt, men menuen i går aftes var todækkere med krydret kødfars, tomater og ost. Men opskriften har fulgt mig siden, og er et hit hver gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.