O. p. l. e. v. s. r. M. a. n. g. o. i. F. d. h. b. u. f. D. t. å. 3. m. ,. ”. j. k. y. æ. U. N. ø. H. c. P. (. ). B. E. S. J. Å. T. 1. 6. -. C. *. 2. /. 4. 0. 5. L. V. &. K. é
Cupcaken er meget svampet, overhovedet ikke tør som jeg synes andre ofte kan være. De erdekoreret med blomster af frosting (stod i et varmt køkken så de er flydt lidt ud) og blade af fondant lavet med udstikkerder kan findes i de fleste isenkræmmere
Opvarm derefter fløden og hæld den over chokoladen. - Da han er en stor chokoladegris. Når det hele er smeltet og rørt sammen, kommes husholdningsfilm helt ned til overfladen – og lad det stivne på køl i til dagen efter
V. o. r. e. s. æ. b. l. t. i. h. a. v. n. u. g. f. ,. d. m. å. j. y. ). k. S. ø. C. p. P. Æ. (. 1. T. 5. 0. 3. M. c. 7. 2. -. E. L. B. K. N. ½. R. /. F. H. D. 4. 8. %. w. J. I. O. ) l
og temperaturen faldt drastisk,. prøvede jeg mig endnu en gang frem med majspandekagerne. Hemmeligheden er simpelthen lidt højere varme og lidt længere stegetid
Jeg er faktisk blevet ret vild med mos. Hokkadio-mos. Efterår. Det derer det fede ved det er, at man kan blande så mange lækre grøntsager og krydderier, og så sermos altså ret lækkert ud og det tager ingen tid
Steg gerne tingene overflere omgange så de får en stegeskorpe og ikke bliver "kogt". Nu skal vi til at have fat i alle de "tunge" retter og der indgår rodfrugterne
S. i. d. e. r. h. k. ø. n. t. p. å. R. a. g. o. T. O. M. E. s. Æ. N. G. H. l. j. m. u. f. v. b. ,. æ. V. y. F. (. -. 3. 1. ). J. K. D. I. L. 4. c. /. z
Selvom Pågens brød holder sig saftigt længe, så sker det jo at man ikke lige får spist alle skiverne i posen, da man har købt nyt, og så virker det "gamle brød" ikke længere lige lokkende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.