Den her hjemmelavede eiskonfekt med god chokolade og lækkert fyld er på ingen måde til at stå for, og du kan snildt spise etpar stykker uden at få ondt i maven
Efter etpar forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Det er jo en smagssag, men i min mund er disse absolut perfekte Opskriften er tagetherfra, margarine er dog erstattetafdet dyre smør
Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbendesaftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Den har fået sin egen plads ved sidenaf grillerne, så nu er det bare om at komme i gang. Jeg er i øvrigt blevetjaget ud på terrassen med fritøsen, så slipper vi selvfølgelig også for lugten af friture i huset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.