Det blev en lidt stor portion som dog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag. Jeg bruger også veganske proteiner ind imellem iform af ærte eller risprotein
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Selvfølgelig kan de også sagtens spises på andre tidspunkter eksempelvis til morgenmad med lidt frugt til
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Puha, der er altså mange ting at se til for tiden, og selvom jeg stadig både laver og spiser masser af god mad, er det svært lige at finde tiden til at få skrevet om det her
Pisk først sukker og æggeblommer hvide. Jeg fik desværre ikke helt gode svar fra min MR scanning af min nakke, ryg og lænd, så her i weekenden trængte vi til forkælelses mad og denne nemme og lækre chokolademousse
Det skønne varme forårsvejr gør det langt lettere at holde sig til dette motto, for når der er så varmt, som det har været i de seneste dage, så er det i virkeligheden bare en lækker salat til noget godt kød, som jeg har behov for
Madfidusen ser helt grønt i disse dage og melder sig på banen med endnu en grønlig opskrift. Blend med stavblender, minihakker, smoothieblender – eller hvad I nu foretrækker
Så fortvivl ikke, da quinoaen egner sig rigtig godt til frikadeller uden kød. Får du ikke spist dem alle til aftensmaden, så er de også gode til madpakken
En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Ryst panden så hviden samler sig om blommen. 2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter
Start med at juice agurken, juice så persillen lidt af gangen. bladene sammen, i hvert tilfælde hvis du anvender kål), put ingefærstykket i, og så juices æblet til sidst
Prik hul på tomaternes skind, så lagen kan trænge ind i dem. Hvis du har et af de traditionelle firkantede rivejern, så kan du bruge den side med de spidse kradsende grater og bare rulle tomaterne hen over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.