Så er det snart tid at. spise æbleskiver igen. Her kommer 2 opskrifter på æbleskiver. En opskrift lavet. med spelt og en opskrift lavet glutenfri med rismel og majsstivelse
dag 1 - blanding af dejDet hele æltes sammen og står i et døgn i køleskabet. Døgnet i køleskabet gør dejen elastisk, og gør at klejnerne kan vrides uden at knække, og at de hæver bedre op når de steger
Morgenmad er og bliver mit yndlingsmåltid. Især når jeg har tid til at kræse lidt for den. Pandekager er altid en vinder, men jeg kan nu godt lide, når min morgenmad også er sund og mættende
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. Den er ikke så fed som normalt og bliver sprød uden at smuldre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.