Ja så gik jeg lige amok med bagningen igen, så her kommer lige en opskrift mere på fastelavnsboller. 300 g glutenfri mel (Poensgen classic) el. Rør dejen på maskine i 10 – 15 min
Gluten – bør du undgå det. glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
De er nemme at lave, smager godt og ligner en million – og børnene kan sagtens være med. Det jeg elsker, ved præcis de her fastelavnsboller er, at de indeholder både vaniljecreme og skum, syrlig lækker hindbærskum
Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Er du ligeglad med sukkerdelen, kan du også med fordel tilsætte en håndfuld revet marcipan til opskriften Jeg tilsatte i øvrigt også revet appelsinskal – det blev den ikke ringere af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.