I lang tid levede min kæreste og jeg praktisk talt af tortillas - og ikke uden grund - det er jo en nem og lækker måde at få en masse grønt, med kun en lille tynd brødkant omkring det
Her er en nem lille metode til, at lave sine egne sukkerknalder, der kan formes og farves som ønsket og bruges til pynt af kager, cupcakes og andet bagværk, eller som bordpynt, gaver, eller lignende
Dejen er med friske hindbær og citronskal og giver et godt modspil til den søde marengs på toppen. Det er ikke tilladt at gengive andres opskrifter, men måske kan den fine kage alligevel tjene til lidt inspiration
Det er helt klart et besøg værd og jeg kommer til at bruge meget tid derude - endnu var der ikke så mange stande, men det kommer der, det er jeg sikker på
De aner simpelthen ikke, hvor mange kalorier, der rent faktisk er i varen i forhold til andre. Drop de døde, sukkerfyldte produkter og tage vare på din krop – den fortjener simpelthen bedre
(( FORTSÆTTELSE TIL FORRIGE OPSKRIFT )). Har du lavet forrige opskrift, og har ét kyllingebryst til overs, kan du nu lave denne lækre sag til morgenmad/ madpakke / aftensmad
Kender I det, at man står tilbage med nogle æbler, som er blevet lidt for kedelige. Lidt ligesom grøntsager i gryderetter, så kan æbler nemt bruges i kage, når de ikke er friske nok til bare at spise
Det har været en lang og god sommer i år – vejret har været langt over hvad nogen som helst kunne forvente – og selvom den har stået på specialeskrivning her, har der bestemt været tid til at køre grillmad, is og kølig hvidvin indenbords
Det måtte jeg da også prøve , hvilket blev til denne lille “lette” ret. Frisk grønkål til “topping”. Steg løget ved svag varme i rapsolie og smør til det bliver glasklart
Tips til fyld. Derefter skal du bare fylde dem med lækkert kød, sauce, grønt og sprødt – jeg giver et på forslag herunder, men du kan nærmest fylde dem med alt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.