Hæld piskeflødenog den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål ogpisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
)DEN SKØNNESTE TØRSTSLUKKER - ISKOLD FRAPPE / GRÆSK ISKAFFELæs mere. iskaffemedvaniljeis, som hurtigt bliver lidt mere tungt og så er Frappén dejlig hurtig at lave
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurtismed rabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
-. -. D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
Personligt mener jeg dog ikke, at du får en lige så cremet og fast konsistens, som hvis du laver den med Fiber Sirup – som mine flødeboller er lavet med
Det er noget der giver en minder tilbage til barndommen når mor lavede hjemmelavet isvafler, dog var det ikke med mango den gang, men en klassiskflødeis der kom i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.