Min mand var lidt skeptisk, da jeg fortalte, at vi skulle have grønkålsalat - og jeg skal ikke kunne sige, om det var fløden, som gjorde udslaget, men vi syntes begge, at denne her grønkålsalat smagte helt vidunderligt
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er medgrønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Tilsæt til pastaen sammen med ærter og majs og kog et par minutter. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen med skinke
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Herefter penslen med æg og lidt mælk blandet sammen. Tilsæt herefter det fint hakkede spint og grønkål, samt solsikke kerner, hørfrø og sesam, og rør godt
Beklæd en bageplade med bagepapir. Vask og rens din grønkål grundigt. 350 gram frisk grønkål. De her julet grønkålschips er en lækker snack til julebordet, til en osteplatte, eller som et tilbehør til fx mild dampet hvid fisk 350 gram frisk grønkål
Den klassiske frittata al forno laves med spinat og ricotta, og er meget nem at tilberede. Her er den tilberedt med frisk spinat, men du kan lige så godt vælge at bruge andre grøntsager som for eksempel zucchini, asparges, porrer eller bladbeder
skål blandes kålen med olien og en af krydderi mulighederne. Grønkålschips. 1 stor skål frisk grønkål – enten snittet eller i hele blade. tyndt lag, på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Hold godt øje med kålen efter 8 minutter så det ikke bliver for brunt, men er sprødt. 1 stor skål frisk grønkål
gang kunne køleskabet medvirke til en dejlig frittatamed friske grønne. Pisk æggene sammen med. Frittata er en dejlig let ret som passer fint en forårs-
med friskhakket persille. Jeg har endnu engang lavet en rigtig god frittata. Kan serveres som en ret for sig selv med lidt salat eller som tilbehør til kød og fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.