Fuldkorns ølbrød
Weekendbageren
Weekendbageren
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g vand
  • 200 g hvedemel
  • 100 g skyr
  • Fordej
  • 325 g vand (3,35 dl)
  • 150 g mørk øl (1,5 dl)
  • 4 g tørgær – 25 g alm gær
  • 40 g olie
  • 15 g malt
  • 300 g hvedemel
  • 100 g rugmel
  • 400 g groft hvedemel
  • 22 g salt
  • Bland fordejen med vand, øl og olie
  • Bland tørgær, malt og mel sammen
  • Bland de to dele sammen
  • Rør det sammen og derefter 4 min på lav hastighed
  • Tilsæt saltet
  • Rør det på mellem hastighed i 5 min

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.