Temperaturen er især vigtig for at gæren kan arbejde optimalt og skabe et lækkert brød. Her får i lidt generelle råd om hvordan i kan hjælpe gæren godt på vej
Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
1. tænd ovnen på 200 ° almindelig ovn. 2. Bland alle de tøre ingerdienser sammen i en skål. 3. Bland yoghurt og olie sammen og hæld det ned i melblandingen
D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. å. d. n. o. f. p. c. t. i. v. j. 2. ,. 5. m. q. h. é. 1. ø. (. æ. ). H. U. S. K. 4. /. B. -. F. y. T. û. G. 8. 0. 6. V. N
Hvad passer bedre end en god omgang æbleskiver med gær og kærnemælk. Den gode gamle og indbegrebet af jul er med gær- så de holder formen og kærnemælk og kardemomme for den “rigtige” smag, ikke noget citron halløj her
50 g gær4 dl mælk4 dl kærnemælk1 dl fløde8 æg4 tsk sukker1 lille tsk salt500 g mel1 tsk kardemomme - hvis man vil have en kraftigere smag skal der nok 2 tsk kardemomme ipalmin til stegningGæren røres ud i mælk, kærnemælk og fløde, som er varmet til det er håndlunt
En ny favorit er født herhjemme. Jeg er fuldstændig en sucker for karry og kokosmælk, så da jeg læste opskriften i bladet vidst jeg at den skulle afprøves
Endnu en opskrift fra mig. Jeg har været meget i køkkenet på det sidste for at finde på nye ting, man kan spise når man nu ikke må få banan, hasselnødder og gluten
Opløs gæret i vand, bland derefter alle ingredienserne sammen og rør det på maskine i 15 min. 25g gær. Hæld det i en form og sæt det i køleskab i 12 til 36 timer
Opløs gæren i det lune vand. 25 g gær. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g gær. Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.