Her er et glutenfrit grovbrød, som er nemt at lave og som holder sig fugtigt og friskt længe. puttet abrikoser i, i stedet for svesker, og skiftet gæren ud, så brødet kan syrne og hæve af sig selv
Desværre er størstedelen af de rugbrød vi køber i supermarkeder og i bageren fyldt med både gærog hvede… Ja for det går hurtigere med gæroog smager simpelthen bedre med hvede i
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. u. g. -. o. æ. f. p. z. M. ,. ø. O. j. h. b. ". E. V. A. 3. P. I. 6. 9. /. 1. ½. (. R. 0. ). F. B. 8. 5. c. 2. y. T. U. l
Temperaturen er især vigtig for at gæren kan arbejde optimalt og skabe et lækkert brød. Det virker måske som et lidt tørt og kedelige emne at skrive om, men de små svampe er essentiel for at kunne bage godt brød
Indlægget Lækker LCHF koldskål uden sukker, glutenog laktose blev vist første gang den. Jeg har lavet en LCHF version af klassikeren, som er fuld af lækkerhed men aldeles fri for laktose, glutenog sukker
D. u. s. k. a. l. r. ø. e. d. j. n. é. t. g. f. b. o. H. i. p. å. æ. ,. m. v. /. h. y. B. A. 4. 6. %. (. ). F. N. M. c. 1. 2. 5. 0. -. q. w. P. T. +. Æ. S. '. 8. V. 3
Vanillekransene er uden tilsat sukker, mælkeprodukter eller glutenrige fødevarer. Tilsæt alle øvrige ingredienser foruden æggehviden og blend igen til en homogen masse
Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
Disse søde og svampede müsliboller er perfekte til den søde tand. 2 mosede bananer2 æg2 spsk flydende margarine1 spsk akaciehonning1 1/2 dl glutenfri havremüsli (jeg brugte Urtekrams)1/2 dl rosiner 1 dl glutenfri havremel1 dl fin glutenfri mel (jeg brugte Schär C)1 tsk bagepulver En smule vanillepulver 1/2 tsk havsaltRør det våde sammen og tilsæt resten af ingredienserne. Fordel i 8 silikonemuffinsforme og bag ved 200 grader i 15 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.