Det har været en skøn og givendesommerferie ♥. På tirsdag er det min “første” arbejdsdag hos Asta & Alfred og jeg tror faktiskikke jeg kan finde et mere passende job
Derfor får Ii dag månedsglimtfra både december og januar på én gang. I december har jeg holdt jul med mindejligefamilie og fejret nytår med de sødeste veninder, hvor menuen blandt andet stod på drinks, tapas buffet og den lækreste chokoladekage med lakridsis og hindbærkompot
Det smukke vejr indbyder de smukke omgivelser så hjerteligt velkomne. Det byder øjnene på fryd og lugtesansen på dufte, som jeg gennem vinteren har længtes så fordærdeligt efter - som når man efter mange dages sol, længes efter duften af nyfalden regn
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Så kan jeg også få vist jer, på den anden side af skærmen, glimtfra alle de fantastiske steder og måske inspirere andre, der har planer om at tage samme steder hen
Fra bogen “Opskrifter og små glimt af hverdagslykke”, som du kan læse en anmeldelse af her, har jeg som det første kastet mig over den helt klassiske øllebrød
På denne tid af måneden plejer jeg at lave et lilleindlæg med glimtfra måneden, der gik. Til at starte med vil jeg sige, at jeg håber, at I alle har haft en dejlig jul
Her deler jeg glimtframin hverdag og opskrifter, da jeg elsker at dele min madglæde med andre. Opskriften er fra Emma Martinys kommende dessert-kogebog, Fabelagtigefristelser, som jeg personligt glæder mig meget til at læse
Her den anden dag skulle jeg til at bestille endnu en shea-creme fra bodyshop, og mitblik faldt tilfældigvis på ingredienslisten, og hold op hvor blev jeg overrasket da jeg så hvor mange ingredienser der var i den lille bøtte creme
Morgenmadslykke iglimt. Morgenmadslykke for mig er, at kunne sidde og nyde min mor-genmad i fred og ro, og gerne til lyden af klokkerne fra Århus Domkirke
Når skoledagen var slut og vi trådte ind ad døren herhjemme, så ændrede han sigtil den glade og livlige dreng vi kender med farve ikinderne og glimti øjet
Nu har jeg vistglimt af vores ferie morgenbord i går. Som tilbehørårstidens kartofler fra Samsø drysset med groft salt, dild, og hjemmelavet ramsløgpesto, med ramsløg plukket iRiis Skov
Da jeg var iSvendborgiferien prøvede jeg det af, endda med stor succes, og i aften blev det igen. Forrige modul havde tværfagligt fokus, og ud over at lære en ting eller to om tværfagligt arbejde, fik jeg da også inspiration af en tidligere vegetar i vores projektgruppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.