Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl. Hak krydderurterne og kom dem i en blender sammen med presset hvidløg, revet parmesanost, mandler og olivenolie
D. e. r. f. i. n. d. s. å. u. a. t. l. g. m. k. o. p. ,. v. b. j. æ. h. …. M. N. K. U. R. ø. J. P. y. '. F. V. A. E. T. S. L. 1. G. 3. Å. z. (. ). O. c. 9. 0. %. 8. *. 6. w. -. e l
Hun anbefalede mig derfor denne kur, og da alle ingredienserne er selvkonserverende, kan du have den stående i en lufttæt beholder ved siden af håndvasken og bruge den hver aften, så olien kan virke natten over
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
N. u. h. a. r. j. e. g. i. d. n. v. t. s. l. p. ,. f. 2. 3. c. 1. o. y. M. b. m. æ. ø. J. å. k. O. -. (. R. ). H. '. A. w. 5. I. L. /. C. 0. G. S. 4. W. e g
Dette er den gode gammeldags slags, nemlig min mors opskrift på pandekager med kardemomme. De er gode sammen med is, med frugt eller bare med en god klat syltetøj og lidt flormelis
Bland alle ingredienser godt sammen. Share on Google+Pin It. Efter inspiration fra en skøn kvinde, som jeg har trænet i den seneste tid, fik jeg kendskab til denne opskrift, som jeg selv har videreudviklet
Start med at lave agurkesalaten, da den har godt af at stå og trække lidt i køleskabet. I en foodprocessor hakkes løgene helt fint, hvorefter de resterende indgredienser tilsættes og hele farsen "hakkes" godt igennem
Rør indtil alt er blandet godt sammen, og der ikke er klumper i massen. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Muffins på kur - de har skåret ned på kalorierne og droppet alt fedtstoffet. OpskriftTil 10 stk2 æg (xl)90 g brunfarin100 g mel1 tsk bagepulver150 g revet gulerod60 g fromage frais 0,2%1/3 vaniljestang1 tsk vaniljeekstrakt1/2 tsk kanel (kan undlades)Appelsinskal af en halvPisk æg og brun farin godt sammen til det er skummende, tilføj mel og bagepulver
Denne her suppe er et hit som madpakke, eller en sjov forret hos os derhjemme. Det er nemt, og så er det den perfekte måde at bruge rester på – selv de mindste
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.