Nudging er kort og godt “et kærligt skub i den rigtige retning” – det vigtigste for dig når du kommer hjem, er træt og har en masse huslige gøremål for dig, så er det måske, at denne “snack” skal være nem at tage og hurtigt skubbe i sig så du kan komme videre
Kør, til det er en ensartet masse, og pas på der ikke gemmer sig store stykker banan iblandt. Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde
vanillesukkerSukker og smør røres sammen, der tilsættes æg, vaniljesukker. Bages på hver side i et særligt goderåd jern, som smøres med en flæskesvær eller flydende margarine, efter bagning af hver kage, såfremt det ikke er et moderne teflonbelagt jern
En god kop kaffe med hjemmebagt kage til får hyggen til at brede sig og når man vælger at bage selv, er der nogle forholdsregler, det er klogt at forholde sig fornuftigt til
Jeg skal helt klart til at følge Rubins Restemad, som viser et stort arrangement. Al den mad, du køber og tilbereder, skal i munden og ikke i skraldespanden
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Det er en super lækker opskrift, som kan bruges til fødselsdage, tag-kage-med-dag-i-klassen og til en hyggelig weekend, hvor der gerne må være lidt kage
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem
Pisk æggene i, et af gangen, og tilsæt sukker, salt og kardemomme. Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
Det er boghvedemel, og det er det, der skaltil, hvis man vil lave de rigtige franske crepes. Portionen kan selvfølgelig divideres ned, selvom et halvt æg er vanskeligt at håndtere - men man også lave den store portion og gemme nogle crepes naturel til næste dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.