J. e. g. l. s. k. r. b. o. i. a. y. ,. å. d. j. n. v. t. u. m. f. H. B. M. p. ø. æ. c. h. K. G. D. 2. I. ½. 1. -. 0. F. S. T. 5. 3. R. 4. 6. 7. U. L. 8. 9
Grønne frikadeller m. Alligevel føler jeg mig da en lille smule hyklerisk, når nu jeg forsøger at overtale jer til at prøve disse grønne dunser Men de er altså helt vildt gode
Du kan altid prøve dig frem, alt efter hvor crispy du synes en boller skal være. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Snaskede og svampede kanelsnegle - uden tørre kanter (12 stk)Dej (fra Meyers kanelsnurrer - fordi der bare ikke findes nogen bedre kanelsnegle-dej)2,5 dl kold mælk25 g gær1 lille æg500 g hvedemel75 g sukker8 g salt6 g stødt kardemomme75 g smørKanelremonce150 g blødt smør50 g brun farin50 g sukker½ dl sirup1 spsk + ½ tsk kanel1 sammenpisket æg til penslingOpløs gæren i mælken
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.