Men du kan også servere med blomkålsmos ogsennepssauce eller med en grønkålssalat. Hamburgerryg – Kogthamburgerrygmed stuvede grøntsager af en art ogkogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Gennemarbejd blandingen med rene hænder. Når du alligevel skal snitte grønsager til et måltid mad, så snit dobbelt portion og lav det til ”Mælkesyregærede grønsager”
B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
Det blev til en syrlig surkål med en meget smuk farve, idet der var både rød spidskål og rødløg i. Næste gang vil jeg prøve at komme forskellige smagsgivere i som fx hvidløg, fennikel, ingefær eller andre grønsagermed særlig smag
Creme fraiche røres med ost og karry og ananas saft. Hamburgerryg kan godt være lidt kedelig, når den bare er kogt, også vil jeg egentligt helst spise den kold
Jeg har set blive gjort med kylling og fisk og tænkte at det kunne hamburgerryg nok også. I en skål blandes mel, salt og peber og i en anden piskes æg med revet parmesan og lidt vand
Rester fra julen kender vi vist alle til, her er en lækker ret med overskydende hamburgerryg. Optø spinaten i bunden af en gryde med en lille smule margarine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.