Men det holder mig ikke [. Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem
Vær dog opmærksom på, at de er bløde i midten når du tager dem ud - det skal de være. Da kagerne her indeholder frisk frugt, skal du være ekstra opmærksom på holdbarheden af dem
Surdejen kan man få gratis enten hos Meyers, hvis man medbringer sin egen beholder, eller helt sikkert hos sin kollega, tante, ven, nabo, bedstemor eller en helt sjette
Nu bor jeg jo ikke lige i nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem til min egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, som min absolut favorithummus
Man kan skeje ud og lave sig en frisk salat med en olie/eddikedressing til. I fredags, hos Leclerc i Limoux, købte vi en pose af det specielle crepe-mel fra Normandiet
Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
Granatæble salaten er stort set lavet ud fra, hvad jeg lige havde i køleskabet. Grillsæsonen og sommeren er for alvor skudt i gang, og findes der noget bedre end en frisk salat som tilbehør til grillmaden
3/4 dl solsikkekærner. 3-4 store revet gulerødder. Bages i varmluft ved 225 grader i 10-15 min midt i ovnen. 3/4 dl solsikkekærner. 3-4 store revet gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.