I aften blev menuen fastlagt med udgangspunkt i min lyst til hamburgerryg, og det passede perfekt, da jeg spottede en opskrift i den nyeste "Spis bedre" magasin
Krydr med salt og peber. Print opskriften. Hæld grønsagsblandingen over fisken og drys med revet ost. Serveres med kogt pasta, hakkede soltørrede tomater og evt
Sauter løget i en pande – med teflon belægning – til det er blødt. Pisk æggene med salt og peber, hæld dem over fyldet i panden og lad æggemassen stivne ved svag til jævn varme til den er fast i bunden
Opskriften er med inspiration herfra. Et saftigt stykke kyllingebryst gratineretmed hytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.