o) Sammen har vi bagt grove birkes. Birkes - gør dem lidt sundere med havregryn og grahamsmel. Jeg har set Mette Blomsterberg, hvor børnene er med i køkkenet, så det prøver vi
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Cravingen kommer typisk snigende om eftermiddagen, og igen om aftenen under tæppet i forbindelse med ynglingsserierne
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Du kan også trykke dejen ud på tærtebundenmed hænderne, hvis du foretrækker det. Tilsæt margarinen i små klatter og smuldre det i melet med fingrene, til det ligner revet ost
I dejen til disse snegle er der tilsat grovmel, så de mætter mere og får mere bid. Da min veninde var på besøg for en uges tid siden, ville vi lave noget nemt og lækkert til aftensmad, som kunne spises med en masse gnavegrønt til
Derfor har jeg lavet min egen tærtebundsopskriftmedgrovmel, havregryn, en smule smør og yoghurt. Kom porrer på den forbagte tærtebund og top med skinke, æggemasse og til sidst revet ost og friskkværnet peber
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Og heldigvis har vi altid mandler og bacon på lager, og da jeg var til Femina kvindeløb i Aalborg, fik jeg et ordentligt læs parmesanost med hjem
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.