Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i noglegroveog super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Dejen til piroggerne er lavet med en smule fuldkornsmel, så de bliver grovereog mætter længere. Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kål stegt med en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
D. e. t. s. k. a. l. m. n. b. r. u. g. 4. 0. H. v. y. 3. d. 1. p. i. o. ½. f. 2. A. 8. ,. 5. %. æ. h. ø. S. å. B. T. K. R. N. j. /. -. J. 6. é. L. P. c. 7. °
Pensel derefter bollernemed mælk eller et sammenrørt æg og drys dem med havregryn. Hjemmebagt brød ogboller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.