Gurkemeje – roden med de forunderlige egenskaber
Det Mælkefri Køkken
Det Mælkefri Køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer
  • 2 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk kanel
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • 1 knsp peber
  • 1 knsp salt
  • 1 dl solsikkekerner
  • ½ dl chiafrø
  • ½ dl græskarkerner
  • ½ dl rosiner
  • ½ dl
  • 1 ½-2 tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. stødt ingefær
  • ¼ tsk. stødt peber
  • ¼ tsk. salt
  • 4-5 spsk ahornsirup
  • 2 spsk
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. kanel
  • 1 knsp salt
  • ½ dl vand
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. kardemomme
  • ½ tsk. kanel
  • 1 knsp salt
  • ½ dl vand

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.