Det her indlægvirker måske lidt malplaceret… Lakridssmåkager. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikkeindeholder en masse mærkeligeingredienser, som jeg ikke kan udtale
Jeg har gjort macaronsene røde, men det har nu ikke noget med smagen at gøre. Der blev holdt bryllup her i weekenden - jo jo, jeg er skam en giftkvinde nu
Når jeg spiser ofte, hjælper det migmed, at mindskemin "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
Vend dejen let igennemmed en dejskraber og bred den ud på en bageplade medbagepapir, ca. Imidlertid synes jeg, at dem man køber er ret dyre og ikkesærlig spændende og derfor har jeg eksperimenteretmed at lave nogle selv
Tag kagerne ud af ovnen og træk forsigtigtbagepapiret over på en fugtig bordplade, eller et vådt stykke, så er det nemmere at få kagerne af papiret, brug en palet
Tryk bunden ud i en firkant på en bageplade medbagepapir, og kom den herefter i køleskabet. Kom rosinmassen sammen med mandlerne og bland til en sammenhængende masse
Læg det hele på en bageplade medbagepapir og hæld lidtolie over, samt salt og peber efter smag. Skær kyllingen op isiden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingenmedparmaskinken
Bland kiksmed det smeltede smør og pres blandingen ned i en springformmedbagepapiri bunden. Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at bliveoverbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidttil hende og når man nu er isving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.