Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
Bland det hakkede kød med alle krydderierne og det hakkede løg. Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Oftest serveres den med oksekød, men den smager også rigtig godt med kylling, rejer eller svinekød. Jeg elsker massaman karryog det gør resten af huset også
Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
I dag vil jeg friste med en udgave medkarryog æble. (Den med okse og den med lam). Svits løg ogkarry. Og i virkeligheden er det jo en supernem ret, som kan varieres uendeligt
Jeg har efterhånden set mange andre, der har lavet couscous af blomkål og for at være helt ærlig, så har jeg altid syntes, at det virkede lidt for sundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.