Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
- og lidt rosmarin For efter at have læst lektier om kartoflen i hjemkundsskab, ja så var der pludselig en masse gode ideer i mit hovede, som jeg lige skulle afprøve
Man fjerner nu al fedtstof fra panden og lægger nu kartoffel-firkanterne tilbage på panden. Her er lavet en fondant - en fondant er ikke nødvendigvis en kage
Fordel kartoffelskiverne på hele bunden. Kartoffelpizzaen smager også godt kold til frokost næste dag. 4 personerKartoffel pizza1 rulle færdig tærtedej1 stor bagekartoffel2,5 dl cremefraiche 38%1 bundt timianHavsalt og peber50 gr revet ostTænd for ovnen på 200 gr. Bag den i ovnen 15- 20 minutter til pizzaen er gylden og sprød. 1 stor bagekartoffel
Først prøvede jeg at lave den kun med Peberfrugten, men jeg synes lidt at der manglede lidt mere tilbehør ved siden af - så Kartoflen blev også en del af retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.