Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løgene. Skær top og bund af citrongræs, fjern de yderste blade, bank stænglerne og hak stænglerne fint
D. e. t. r. T. I. i. d. l. H. o. k. a. s. u. p. M. m. S. å. n. f. æ. v. P. g. F. x. ,. c. h. ø. b. y. J. 1. (. ). 2. -. 3. j. E. O. N. 5. 0. /. V. w. U. C. . G
Rustik og god rygende varm hokkaidosuppe. For et stykke tid siden fik jeg en dejlig hokkaidosuppe hos Jakobs forældre, og jeg tror, at det er lykkedes mig at finde opskriften på nettet
Efteråret har ramt Danmark, og man må sige, at vejret i dag har været gråt, råt og vådt. Sådan en dag, hvor man ville ønske, at man kunne smide sig på sofaen under et varmt tæppe, men sådan er virkeligheden jo sjældent
Ses vi på Feminas Livsstilsmesse i Forum i morgen fredag den 7. oktober kl. 13. 00. Jeg er klar i køkkenet til at lave græskarsuppe og vise hvor nemt det er
I min verden hænger græskar og efterår uløseligt sammen og derfor har jeg været i køkkenet og eksperimenteret med at tilberede denne lækre hokkaidosuppe som er krydret med æbleeddike og hvidløg samt toppet med skyr, ristet græskarkerner, bacon og frisk purløg
Hokkaidogræskar dyrkes i Danmark og er i sæson netop nu (august-december). Den er meget dekorativ og har en lang holdbarhed (op til to måneder på køl), og så er den sund og velsmagende
Når vejret opfører sig, som det gør nu, så er det altså tid til suppe. Og jeg må sige, at jeg synes, at det er lige lovligt tidligt til regn, blæst og kulde, men det er der jo desværre ikke noget, vi kan gøre ved
Min absolut favoritting ved efterår er, at det er sæsonen for græskar. Elsker du græskar lige så meget som jeg, vil du med sikkerhed også elske denne super nemme, men super lækre suppe
"En lækker suppe, der varmer". Jeg har haft en smule travlt her på det sidste, da jeg har eksamen helt op til ørerne, så derfor er jeg taget hjem til mine forældre for at få fred og ro til at skrive
Her er et eksempel på en cremet, fyldig hokkaidosuppe til 4 personer (som hovedretstørrelse). En ting jeg elsker ved efterår og vinter er alle de lækre supper man kan varme sig på
Efteråret over os, og det er tid til at gå på opdagelse i alle dets gyldne rigdomme. Det her er en rigtig nem, sund og mættende suppe - og så kan man vel kun blive glad af at indtage mad med en så smuk farve
Det er højsæson for græskar og det ville jeg benytte mig af. Nu hvor vi også går mod koldere og mørkere tider, skulle det selvfølgelig være græskarsuppe
H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. s. f. æ. k. v. d. b. å. u. G. ,. y. F. p. D. S. è. T. (. 4. 9. 1. ). 2. -. 3. /. C. c. K. 0. M. 5. N. 6. 7. 8. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.