Ingredienser For portioner portion 2 500 g. Kålhoved Kålhoved 500 g. Kålhoved (vælg selv hvilken slags eller tag lidt af hvert) 30 g. Mandler Mandel 30 g. Mandler 1 Rødløg Rødløg 1 Rødløg (ca. 125 g) 1 Håndfuld Krydderurter Krydderurt 1 Håndfuld Krydderurt (ca. 20 g) Tilføj til indkøbsliste Ingredienserne blev tilføjet til din indkøbsliste. Gå til indkøbsliste
Ingredienser Vælg ingredienserne som du vil tilføje til din indkøbsliste: Vælg alle 500 g. Kålhoved Kålhoved (vælg selv hvilken slags eller tag lidt af hvert) 30 g. Mandler Mandel 1 Rødløg Rødløg (ca. 125 g) 1 Håndfuld Krydderurter Krydderurt (ca. 20 g) Tilføj til indkøbsliste
5) Fordel nu hindbærmoussen over den nedkølede browniebund og sæt på køl i 3 timer eller i 1 time i fryseren for at speede afkølingen op, så den hvide chokolademousse kan komme hurtigere ovenpå. Kagen stilles tilbage i køleskabet i minimum 3 timer eller 1 time i fryseren
Således smager den skønt til alt fra gode, gammeldags frikadeller til sommerens grill-eskapader, eller den kan spises som den er som en frokostanretning
Karamellen skal piskes med et mini piskeris eller en gaffel for at fjerne eventuelle “klumper”. Den hvide chokolade smeltes over et vandbad eller meget forsigtigt i mikroovnen
Tages ud og køler af, kan herefter serveres som de er eller flækkes og ristes let i ovnen. Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.