1 stor svinemørbrad. 1 el. 2 pk. bacon. 1 pk. friskost el. flødeost. 1 peberfrugt. en håndfuld nødder og bær efter eget valg – cashew nødder og morbær er godt
Ingredienser. 1 stor svinemørbrad. 1 el. 2 pk. bacon. 1 pk. friskost el. flødeost. 1 peberfrugt. en håndfuld nødder og bær efter eget valg – cashew nødder og morbær er godt
Mange af os spiser brød til morgenmad, hvilket der ikke er noget i vejen med, men min erfaring er dog, at de fleste vælger det hvide brød frem for det fiberrige
Jeg arbejder på et reklamebureau i Kolding der hedder Masters. Ikke altid til lige delt begejstring hos mine mandlige kolleger, selvom jeg nu vælger at tro, at det er kærligt ment, når de øffer over de lækre grønne retter de også kan vælge i mellem
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
dag – hvilket her i julens bagerier og konfektmageri kan være tiltrængt. Nu skal resten af dagen i dag gå med at få hentet den sidste gave i byen inden jeg efter et par dages sygdom skal nyde at være klar til Thai-Bo igen Inden da kunne det godt være solskinsvejret skal nydes med Manfred
Udover intravenøst naturligvis… For det første er den glutenfri, hvilket min mave er meget glad for, og hvis du holder dig til mørk chokolade og udelader sukkeret, så kategoriserer den faktisk også LCHF (low carb high fat)
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med noget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Den eneste, du skal tilsætte er vand og sukker. Der skal ikke noget tykningsmiddel i – paradisæblerne indeholder rigeligt med pektin fra naturens side til at størkne
Skal der vin på bordet, vil jeg foreslå at du servere en fyldig, tør hvidvin – f. Den skal ikke være iskold – det skal vin aldrig til varm suppe – for det er ikke nogen kulinarisk oplevelse at spise glohed suppe og drikke iskold vin til
Der skal ikke så meget til ud over laksen. Hvad du ønsker at servere til er naturligvis op til dig, men jeg serverer asparges, hollandaisesauce og små, kogte kartofler til
Det antal koteletter du mener der skal til – afhænger af hvor stort- eller småtspisende I er. Hvis du ikke helt ved hvad tid dine gæster kommer og ikke ønsker at overstege dine koteletter, så gør dem klar ved at tilberede dem helt frem til de skal i ovnen
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.