indbagt kål med honningglaseret kyllingespyd
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

indbagt kål med honningglaseret kyllingespyd

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kyllingestykker uden skind og ben
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk soyasouce
  • 1/2 rødkålshoved
  • 1/2 spidskål eller hvidkål
  • Salt og peber
  • 2 dl cherrytomater (150g)
  • 8 dl Machésalat (180g)

Instruktioner

    Tilberedning: 50-55 min
    Portion: 4
    Ovn: 200 grader
    Kylling:
    Mariner kyllingen i soyasoucen og halvdelen af honningen og olien. Lad det marinere så længe som muligt.
    Krydder kyllingen med salt og peber og sæt dem på spyd. Kom dem på en grillrist over en bageplade. Kom dem ind i ovnen sammen med kålen og lad dem blive gyldenbrune og gennemkogte (20min)
    Kål:
    Skær kålhovedet i store skivebåde. Drys det resterende honning og olie over. Smag til med salt og peber. Bag i midten af ovnen til de er blødgjorte og har en gyldenbrun farve (15-20min)
    Server:
    Server varme med kold tomatsalat

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.