H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
En indisk curry ret, har ikke en skid tilfælles med krydderiet ”karry”. Kylling fileterne skæres i tern/strimler og steges få sekunder i en pande med smeltet ghee
Det var en frossen boks med noget indisk curry sammen med nudler. Krydr kyllingeternenemed garam masala, gurkemeje, cayennepeber og salt og steg dem på en pande i lidt fedtstof
Serveres med ris, pandebrød eller blomkålsris. Riv ingefæren og kom det sammen med de resterende ingredienserne til marinaden i en skål og rør det godt sammen
The post Indiskkyllingmed peanuts appeared first on Grydelappen. Retten er krydret men ikke stærk og bestemt børnevenlig, og selvom den er inspireret af det indiske køkken er det billig mad
Drys over med rigeligt garam masala (indisk blandingskrydderi), karry og lidt chili. kyllinge fileter i youghurt et par timer (det gør dem meget møre), ellers tilbered dem med det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.