3 dage
i London hos min bror, svigerinde og deres 3 dejlige børn. Det har været i tur som primært har stået i børnenes tegn, men der har også været tid til et par timers shopping i storbyen. Jeg fandt ikke rigtig noget tøj, men fik slæbt en del lækker øko-chokolade og nødder med hjem i stedet, og heldigvis vejede kufferten det som den skulle.
Borough Market er Londons mest kendte marked – og en sand skat for alle madaffectionados. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmelddigE-mail abonnementet, se nedenfor th
Og da jeg så, at der var en drink der hed London Mule, så skulle den da prøves. Irigtig lang tid var en Moscow mule minfavoritdrink, og den har jeg fået op til flere gange i løbet af det sidste år
I fredags fikminveninde den gode idé at vi skulle ud at spise brunch. Ulla Terkelsen London. Vores valg faldt på et sted ingen af os har været før, nemlig cafeen ude i Aalborgs Vestby
Og det var ikke så meget tøj shopping, der var skyld i den meget fulde kuffert og håndbagage, men snarere mineindkøbi MARKS & SPENCERs madafdeling og isærhelsekostforretningen, HOLLAND & BARRETT
Jeg har for nylig været en tur iLondon med min mor og søster. Vi havde hjemmefra undersøgt og planlagt ikke bare hvilkeseværdigheder, vi skulle se, men også hvor vi skulle spise
Jeg er løbet tør for begge dele og må på indkøb snarest efter en af disse eller et helt tredie. Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie
Nu er der plads til den kommende uges indkøbi køleskabet, men i morgen står den på lørdags rester. Til aften stod den på en let pastaret, og den tog ikke lang tid at bikse sammen, da forarbejdet blev lavet i går aftes mens culotten var i ovnen
Hvis du i Danmark har et urtebed eller har urter på altanen eller ikøkkenvinduet så er der med garantipersilleimellem – med mindre det er fordi du aldrig har krydderurter hjemme undtagen når de er indkøbttil bestemte formål
Det er som altidmig selv, der står for indkøb af gaven, så der er ingenfirmaerinvolveret. Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nyligstiftet bekendtskab med saltbagte kartofler
Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så ligeopfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread iLondon, hvor der lå massevis og råbte 'spismig', ligeinde på bordet i det lillebageri
Vi har travlt der er meget der skal nås, traditioner der skal overholdes, gaver der skal indkøbes og mad og kager der skal laves efter alle kunstens regler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.