Svits løg og hvidløg med karrypasta. Tilsæt flåede tomater, saften fra fersknerne, fløde og bouillon. Lad det simre i et kvarter og skær imens ferskener og kinakål fint. Put til sidst rejer og ferskenstykker i suppen (må ikke koge).
Læg strimlet kinakål i bunden af tallerken, inden suppen hældes over. Hvis du bruger den som hovedret, server den da med flute som tilbehør.
Denne rejesuppe er en af favoritterne. Opskrift på klassisk rejesuppe Ala Tom-yum. The post Asiatisk rejesuppe Ala Tom-yum appeared first on RuthogRuth
Denne suppe er en variant af den traditionelle japanske ramen-suppe. Du kan også bruge bønnespirer eller babyspinat i suppen, og nogen serverer også denne traditionelle japanske suppe med et halvt kogt æg i
2 personer10 stk. tigerrejer6 skiver galanga2 stænger limegræs, skæres i 4 cm stykker6-8 limeblade2-3 små chilier1 liter vand2 store løg skåret i både250 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.