Japansk rejesuppe
landsy
landsy

Japansk rejesuppe

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g rejer
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 dåse ferskener
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2-3 spsk karrypasta
  • 1 spsk tomatpure
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 stor kop vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • Kina kål
  • Brød

Instruktioner

    Svits løg og hvidløg med karrypasta. Tilsæt flåede tomater, saften fra fersknerne, fløde og bouillon. Lad det simre i et kvarter og skær imens ferskener og kinakål fint. Put til sidst rejer og ferskenstykker i suppen (må ikke koge).

    Læg strimlet kinakål i bunden af tallerken, inden suppen hældes over. Hvis du bruger den som hovedret, server den da med flute som tilbehør.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.