Ingredienser for 2 portioner 5-6 strå purløg100 g spidskål2 forårsløgDej:200 ml dashi-bouillon (eller grøntsagsbouillon)1 frisk æg90 g hvidt hvedemel10 g kartoffelmel1 tsk. bagepulver3 spsk. planteolie2 spsk. ristede løg80 g svinebov, skåret i meget tynde skiver2 friske æg4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning1 spsk. mayonnaise
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Ramen er en ret med nudler lavet af hvede. shio (salt), tonkotsu (svinekød), miso og så denne opskrift som kaldes shoyu (soyasauce), hvortil man som regel serverer “krøllede” nudler
Der er de veldig nøye med å bevare råvarenes naturlige smak, også under tilberedningen av matvarene. Server suppen i suppeskåler, med torsken på toppen
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
2) Varm en pande med lidt olie op til middelvarme. 11) Anret nu nudler, spinat i dybe skåle og hæld boullionen over og top med spirer, forårsløg og kylling
Vi ved godt, at vi skal holde igen med rødt kød. Jo mere vi roder rundt med råvarerne og putter tilsætningsstoffer i dem, jo mere fjerner vi os fra sund, naturlig kost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.